Zdravá polévka do sychravého počasí

Ahoj! Mám tady pro vás další recept.

Uvaříme si fantastickou polévku, která vám posílí imunitu a udrží vás ve formě. Doporučujeme si jí uvařit hlavně v období, kdy všude kolem řádí chřipka a různé virózy.

Recept máme přímo od pana Dr. Lima (zakladatel společnosti DXN, Malajsie).

Tato polévka je typická svou sladkokyselou osvěžující chutí a už se nám několikrát osvědčila jako skvělý pomocník při nachlazení.

DXN Founder Dr. Lim Siow Jim

Dr. Lim Siow Jim

 

Na přípravu doporučené denní dávky (2 x 200ml) potřebujete:

  1. PŮLKU PÓRKU
  2. 50 g ZÁZVORU
  3. 1 RAJČE
  4. 6 DATLÍ nebo hrst ROZINEK
  5. 500 ml VODY
  6. Pro zesílení účinku můžeme přidat malou LIMETU anebo půlku CITRÓNU.
  7. REISHI MUSHROOM POWDER (Reishi prášek).

 

Příprava:

Pórek, rajče, zázvor a limetu, či citrón očistíme, omyjeme a nakrájíme na kousky. Vložíme do vody spolu s datlemi, popřípadě s rozinkami a přivedeme k varu.

Po té vaříme při mírné teplotě cca 25 minut. Polévku zcedíme a rozdělíme na dvě porce po 200ml.

Vychutnejte si jí, dokud je horká.  A hlavně přidejte to nejdůležitější – Ganodermu. A tady se perfektně hodí Ganoderma ve formě prášku. – DXN Reishi mushroom powder.

 

Druhou dávku polévky uchovávejte v ledničce a po té můžete ohřát v mikrovlnné troubě.

Reishi mushroom powder  rozmíchejte v polévce vždy těsně před její konzumací.

Polévku můžete nakonec ještě doplnit o drobně nasekanou čerstvou zeleninu a případně dochutit.

 

DXN

DXN Ganoderma v prášku

 

Polévka má skvělou, lahodnou chuť a výraznou vůni.

Můžete jí uchovávat v ledničce až 3 dny.

Ganoderma v teplé polévce krásně uvolní své blahodárné účinky, které se tu navíc násobí spolu s dalšími vitamíny již v polévce obsažené.

Získáte tak velmi účinné a posilující jídlo, které vás udrží v plné síle!

A my vám k tomu přejeme dobrou chuť! 😉

 

S pozdravem

– Jakub Baxa

 

PS:

DXN Ganoderma v prášku najde ve vaší kuchyni široké využití a můžete s tímto produktem skvěle experimentovat!

Dokonce i vaše děti mohou užívat Ganodermu, aniž by o tom věděli. Stačí jim tento prášek zamíchat například do krupicové kaše, marmelády nebo do omáčky 😉

 

Máte nějaké své vlastní recepty, jak Ganodermu využít při přípravě jídel? Napište nám pod tento článek do komentářů a podělte se o vaše „vychytávky.“ Děkujeme:)

Komentáře

    Přidat komentář

    * Nezapomeňte na povinné pole